Πιστοποιήσεις

 • Πιστοποιημένο οργανικό εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο από το νησί της Κρήτης. Από παραγωγούς που είναι γενιές στον χώρο του επαγγέλματος και φτιάχνουν εξαιρετικής ποιότητας παρθένο ελαιόλαδο.
 • Πιστοποιημένη οργανική αλόη από το Μεξικό. Πιστοποιημένη από φάρμες στις γύρω πόλεις του Μεξικού.
 • Δαμάσκηνο Κακαντού: Το δαμάσκηνο κακαντού είναι ενδημικό δέντρο στίς τροπικές βόρειες περιοχές της Αυστραλίας γύρω από την επικράτεια των Αβοριγίνων του Εθνικού Πάρκου Κακαντού όπου ανήκει στην Παγκόσμια Πολιτιστική Κληρονομιά της UNESCO. Έχει αναγνωριστεί ώς ο καρπός με την υψηλότερη περιεκτικότητα σε βιταμίνη C παγκοσμίως, εώς και περίπου 100 φορές περισσότερο από ένα πορτοκάλι.
 • Κρητικός Δίκταμος: Είναι ένα επουλωτικό, θεραπευτικό και αρωματικό φυτό που αναπτύσσεται μόνο στήν άγρια φύση, στα βουνά και τα φαράγγια του ελληνικού νησιού της Κρήτης.

 • Σκόνη μπανάνας Η μπανάνα είναι ιδανική για ξηρά, ταλαιπωρημένα μαλλιά και ευαίσθητο τριχωτό. Διατηρεί τα μαλλιά ενυδατωμένα και υγιή. Η μπανάνα είναι ένα φυσικό μαλακτικό μαλλιών, που προστατεύει τη φυσική ελαστικότητα της τρίχας αποτρέποντας το σπάσιμο. Πλούσια σε βιταμίνες Α, Β, Ε, κάλιο, φυσικά έλαια και υδατάνθρακες που βοηθούν στο να μαλακώσουν τα μαλλιά εμποδίζοντας την ψαλίδα και την φθορά απο τις περιβαλλοντικές συνθήκες

 • Φυσικό νερό Ελίχρυσου: Αντικαταστήσαμε το νερό από το προϊόν μας με αυτό το εξαίρετο νερό Ελίχρυσου που χρησιμοποιείτε για τις θεραπευτικές ιδιότητες του χιλιάδες χρόνια. Χαρίζει στα μαλλιά και το δέρμα λάμψη και ευεξία. Το όνομα Ελίχρυσος προέρχεται από την λέξη “ελίσσω” που σημάινει “να γυρίσει”, και τη λέξη “χρυσός” λόγω του σχήματος και του χρώματος τών λουλουδιών του. Στους αρχαίους χρόνους, τα λουλούδια του φυτού αποξηράνονταν και προσφέροντάν στους Έλληνες θεόυς. Ο Ελίχρυσος έχει εξαιρετικές θεραπευτικές ιδιότητες, αποκαθιστά το δέρμα σε υγιέστερη κατάσταση και καθυστερεί τη γήρανση λόγω της ισχυρής κυτταροαναγεννητικής δράσης του.
 • Αρώματα: Εισάγουμε όλα τα αρώματα για τα προϊόντα μας από την εταιρεία Essence Ciel στην Γαλλία κοντά στην πόλη τών Καννών. Η Essence Ciel ιδρύθηκε στο Grasse, το λίκνο της αρωματοποιίας. Ώς εκ τούτου, τα αρωματικά φυτά βρίσκονται στην καρδιά της εταιρείας και στις βαθιά ριζωμένες αξίες της. Γιασεμί, τριαντάφυλλο, τουμπερόζα, άνθος πορτοκαλιού, ίριδα, μιμόζα, βιολέτα και άλλα θάυματα της φύσης ειναι αναμφισβήτητα πλεονεκτήματα κατά τη δημιουργία αυθεντικών προϊόντων.
 • Πολυσακχαρίτες, πρωτεϊνες μεταξιού και σκόνη μπανάνας: Πλούσια σε βελτιωτικές και ενυδατικές ιδιότητες, βιταμίνες και μέταλλα που στην καθημερινή χρήση τα μαλλιά σας θα ανανεωθούν, θα είναι πιό λαμπερά, υγιή και ενυδατωμένα εμποδίζοντας την δημιουργία ψαλίδας και σπασίματος. Καταφέραμε να βρούμε την βέλτιστη ποιότητα από πιστοποιημένους προμηθευτές.

Η Ορθή Βιομηχανική Πρακτική (GMP) των φαρμάκων αποτελεί στοιχείο της διασφάλισης της ποιότητας, που εγγυάται ότι τα προϊόντα παράγονται και ελέγχονται με συνέπεια και σύμφωνα με τα πρότυπα ποιότητας που αντιστοιχούν στην εργασία τους. Οι βασικές απαιτήσεις της GMP είναι οι εξής:

 1. Κάθε διαδικασία κατασκευής είναι σαφώς καθορισμένη και έχει επανεξε ταστεί συστηματικά υπό το πρίσμα της εμπειρίας. Πρέπει να αποδειχθεί ότι η μέθοδος είναι ικανή να παράγει κατ’ επανάληψη φάρμακα που ανταποκρίνονται στις προδιαγραφές τους.
 2. Τα κρίσιμα στάδια παραγωγής και όλες οι σημαντικές διαφοροποιήσεις έχουν επικυρωθεί.
 3. Κάθε μέσο που είναι αναγκαίο για την εφαρμογή της GMP είναι, μεταξύ άλλων:
  • Εξειδικευμένο και κατάλληλα εκπαιδευμένο προσωπικό
  • Κατάλληλη τοποθεσία και επαρκής χώρος
  • Επαρκής εξοπλισμός και υπηρεσίες
  • Σωστά προϊόντα, δοχεία και ετικέτες
  • Εγκεκριμένες διαδικασίες και οδηγίες
  • Κατάλληλη αποθήκευση και μεταφορά εγκαταστάσεων

Γνωστοποίηση στο CPNP Όλα τα καλλυντικά προϊόντα που κυκλοφορούν στην Ευρωπαϊκή αγορά θα πρέπει να γνωστοποιούνται στο νέο Ευρωπαϊκό σύστημα (CPNP).Κάποια από τα δεδομένα που απαιτούνται για να εισαχθούν στο CPNP περιλαμβάνουν:

 • Εάν το προϊόν παράγεται ή εισάγεται στην Ευρωπαϊκή Ένωση.
 • Εάν το προϊόν προορίζεται ειδικά για παιδιά κάτω των 3 ετών.
 • Εάν το προϊόν περιέχει συστατικά που ταξινομούνται ως CMR.
 • Εάν περιέχει νανοϋλικά.
 • Η φυσική μορφή του προϊόντος, π.χ. σκόνη, πάστα, τζελ, αφρόςκλπ
 • Εάν υπάρχουν διαφορετικές αποχρώσεις του ίδιου προϊόντος π.χ.κραγιόν. Αυτό αναιρεί την ανάγκη να κοινοποιείται κάθε απόχρωση ξεχωριστά.
 • Αν το προϊόν προορίζεται για χρήση στο δέρμα, μαλλιά, νύχια, κλπ.
 • Στοιχεία σχετικά με τη σύνθεση του προϊόντος. Υπάρχει μια σειρά προκαθορισμένων πλαισίων που διατίθενται ή εναλλακτικά, η ακριβής συγκέντρωση ή συγκέντρωση δοσμένη σε προκαθορισμένα εύρη.
 • Η ετικέτα του προϊόντος.
 • Η εικόνα της αρχικής συσκευασίας του προϊόντος.

 Μπουκάλια :Τα μπουκάλια μας ειναι ανακυκλώσιμα.

 Τα φιαλίδια από τερεφθαλικό πολυαιθυλένιο (PET, ή αλλιώς PETE) μπορούν να ‘‘ανακυκλωθούν’’ για να επαναχρησιμοποιθούν τα υλικά από τα οποία παράγονται, και να μειωθεί η ποσότητα των αποβλήτων που εισέρχονται σε χώρους υγειονομικής ταφής. Το PET χρησιμοποιείται ώς πρώτη ύλη για την κατασκευή υλικών συσκευασίας όπως οι φιάλες και τα δοχεία για τη συσκευασία ενός ευρέος φάσματος προϊόντων διατροφής και άλλων καταναλωτικών αγαθών. Όπως αναψυκτικά, αλκοολούχα ποτά, απορρυπαντικά, καλλυντικά, φαρμακευτικά προϊόντα και βρώσιμα έλαια

 Τα πειράματα σε ζώα είναι απάνθρωπα, αναξιόπιστα, και ακόμη πιό επικίνδυνα. Η επιβλαβής χρήση ζώων σε πειράματα δεν ειναι μόνο απάνθωπα αλλά συχνά και αναποτελεσματικά. Αυτά τα πειράματα υποβαθμίζουν την πολυπλοκότητα των ανθρωπίνων καταστάσεων που επηρεάζονται από ευρείες μεταβλητές όπως τη γενερική, οι κοινωνικοοικονομικοί παράγοντες, τα βαθιά ριζωμένα ψυχολογικά ζητήματα και διαφορετικές προσωπικές εμπειρίες.

Δεν περιέχει: Parabens-Συνθετικές χρωστικές ουσίες – Ορυκτέλαιο – Αιθυλική Αλκοόλη-Νανο-σωματίδια

Λέμε ΟΧΙ στο Φοινικέλαιο
Η κύρια απειλή για την επιβίωση των πληθυσμών των ουρακοτάγκων στην άγρια φύση ειναι η μαζική επέκταση των φυτειών φοινικέλαιου στο Μπορνέο και στην Σουμάτρα. Ένα μεγάλο μέρος της επέκτασης φοινικέλαιου γίνεται εις βάρος της βιοποικιλότητας και των οικοσυ-στημάτων στις χώρες που παράγονται. Επί του παρόντος, το ένα τρίτο όλων των ειδών θηλαστικών στην Ινδονησία θεωρείται ότι απειλείται ώς συνέπεια αυτής της μη βιώσιμης ανάπτυξης, η οποία παρεμποδίζει ταχέως το οικοσύστημα τους. Λέμε ΟΧΙ στο Φοινικέλαιο.