H ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΜΑΣ

Η Aether είναι μια σύγχρονη εταιρεία που δημιουργεί προϊόντα ομορφιάς με στόχο την ικανοποίηση κάθε ανθρώπου για όμορφη και υγιή εμφάνιση. Εμπνευσμένη από τη φύση, η Aether παράγει προϊόντα πλούσια σε ευεργετικά συστατικά και είναι πλήρως απαλλαγμένα από parabens, συνθετικές βαφές, ορυκτέλαιο, αιθυλική αλκοόλη και νανοσωματίδια. Τα σαμπουάν, οι μάσκες και τα μαλακτικά μαλλιών Aether αναζωογονούν τα μαλλιά μετά από κάθε λούσιμο ή ολοκληρωμένη θεραπεία, δίνοντάς τους μια υγιή λάμψη με συναρπαστικά αρώματα.

Σύμβολό μας ο σκαραβαίος

Το σύμβολο της Aether είναι ο σκαραβαίος, ένα από τα πιο δημοφιλή φυλαχτά της Αρχαίας Αιγύπτου. Το ιερό αυτό πλάσμα, ο «ιερός σκαραβαίος», εισήλθε στην πολύ υψηλή κοινωνία, ως σύμβολο της αναγέννησης και της αιώνιας ζωής. Οι Αιγύπτιοι παρομοιάζαν τη σφαιρική του κοπριά με τον ήλιο, τα κέρατα του μπροστινού μέρους του σώματός του με τις ακτίνες του θεού ήλιου και τους 30 δακτυλίους του με τις 30 μέρες του μήνα αποδίδοντάς του με αυτόν τον τρόπο θεικές διαστάσεις. Ο θεός του ήλιου Ρα φαινόταν να γυρίζει σε όλο τον ουρανό κάθε μέρα, μεταμορφώνοντας σώματα και ψυχές. Για αυτό τον λόγο ο σκαραβαίος θεωρήθηκε σύμβολο αυτού του ουράνιου κύκλου καθώς και της δικής μας εταιρείας. Το ιερό αυτό σκαθάρι απαντάται στην αρχαία Αιγυπτιακή ζωγραφική, γλυπτική καθώς επίσης σε σφραγίδες.

ΟΝΟΜΑ ΜΑΣ Ο ΑΙΘΕΡΑΣ

Ο αιθέρας ήταν το πέμπτο στοιχείο, μαζί με τη φωτιά, τον αέρα, το νερό και τη γη, από τα οποία ήταν φτιαγμένος ο κόσμος. Ενώ τα προηγούμενα στοιχεία δομούσαν τον κόσμο των ανθρώπων, ο αιθέρας πίστευαν ότι δομούσε τον ουρανό, τους πλανήτες, τα άστρα και γενικά τον υπόλοιπο κόσμο. Έτσι, του απέδιδαν ξεχωριστές ιδιότητες, αφού ο κόσμος τον οποίο δομούσε ήταν ιδανικός και η κατοικία των θεών. Το όνομα της Aether προέρχεται λοιπόν από το πέμπτο στοιχείο, ως το ανώτερο στρώμα αέρα και στοιχείο της φύσης. Αν και πρόκειται για άυλο στοιχείο, έχει συνδυαστεί με την έννοια του ουρανού, παραπέμποντας έτσι και στον ουράνιο Αιγύπτιο θεό Ρα. Και όπως οι σκαραβαίοι είχαν ιεροτελεστικό χαρακτήρα και τοποθετούνται στους τάφους των φαραώ και στις μούμιες στο σημείο της καρδιάς, έτσι και εμείς, όλοι οι άνθρωποι της Aether, με αέναη και αστείρευτη αγάπη, στηριζόμενοι σε συνταγές αιώνων, σε πολυετείς εργαστηριακές έρευνες και εξειδικευμένα πρωτόκολλα δημιουργήσαμε για εσάς μαγευτικές σειρές προϊόντων προσωποποιημένης περιποίησης.

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

Τα προϊόντα μας είναι πλούσια σε ενεργά και φυσικά συστατικά καθώς χρησιμοποιούμε φαρμακευτικά βότανα, βρώσιμα συστατικά και φυτά από την ελληνική και παγκόσμια χλωρίδα. Τα συστατικά μας είναι πιστοποιημένα και έχουν γνωστοποιηθεί στο Ευρωπαϊκό σύστημα CPNP. Εισάγουμε όλα τα αρώματα για τα προϊόντα μας από την εταιρεία Essence Ciel στην Γαλλία κοντά στην πόλη τών Καννών. Η Essence Ciel ιδρύθηκε στο Grasse, το λίκνο της αρωματοποιίας. Ώς εκ τούτου, τα αρωματικά φυτά βρίσκονται στην καρδιά της εταιρείας και στις βαθιά ριζωμένες αξίες της. Γιασεμί, τριαντάφυλλο, τουμπερόζα, άνθος πορτοκαλιού, ίριδα, μιμόζα, βιολέτα και άλλα θαύματα της φύσης ειναι αναμφισβήτητα πλεονεκτήματα κατά τη δημιουργία αυθεντικών προϊόντων.

Ηθική

Στην Aether σεβόμαστε την κοινωνία και το περιβάλλον και γι᾽αυτό δεν πραγματοποιούμε δοκιμές σε ζώα. Θεωρούμε τα πειράματα σε ζώα απάνθρωπα, αναξιόπιστα και επικίνδυνα. Υποβαθμίζουν την πολυπλοκότητα των ανθρωπίνων καταστάσεων που επηρεάζονται από ευρείες μεταβλητές όπως η γενετική, οι κοινωνικοοικονομικοί παράγοντες, τα βαθιά ριζωμένα ψυχολογικά ζητήματα και διαφορετικές προσωπικές εμπειρίες. Καθώς η ποιότητα και ο σεβασμός της φύσης επικεντρώνονται στο σήμα μας, κάνουμε χρήση μεταξύ άλλων φυσικών συστατικών και βιολογικά πιστοποιημένων και χρησιμοποιούμε φιλικές προς το περιβάλλον συσκευασίες.