ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΠΟΥ ΔΙΑΤΙΘΕΝΤΑΙ ΜΕΣΩ ESHOP ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΙΑΝΟΜΕΑ

ΕΙΔΗ ΠΡΟΣ ΠΩΛΗΣΗ – ΤΙΜΕΣ – ΤΡΟΠΟΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

1. Τα προϊόντα που διατίθενται προς πώληση μέσω του Ηλεκτρονικού μας Καταστήματος aethercosmetics.com  ανήκουν στην κυριότητα της Εταιρίας A.D AETHER LUXURY COSMETICS LTD ελέγχονται δεόντως από τον Διανομέα, επαληθεύονται προ της αποστολής ότι είναι σε καλή κατάσταση και περιέχονται στη σωστή συσκευασία που παραλαμβάνεται απευθείας από τον κατασκευαστή.

2. Ο Διανομέας ενημερώνει τους Χρήστες/Επισκέπτες/Καταναλωτές σχετικά με τη διαθεσιμότητα των προϊόντων που διαθέτει προς πώληση με σχετική αναφορά κάτω από την περιγραφή του προϊόντος.

3. Οι τιμές που αναγράφονται στους σχετικούς καταλόγους δίπλα από κάθε προϊόν, είναι σε ευρώ, αλλά δύνανται να μετατραπούν σε άλλο νόμισμα (συγκεκριμένα: pound sterling και Δολάριο Ηνωμένων Πολιτειών (US)) που επιθυμεί ο πελάτης, κάνοντας χρήση του μετατροπέα τιμής που υπάρχει στο σχετικό πεδίο. Οι τιμές περιλαμβάνουν κάθε είδους νόμιμο φόρο και επιβάρυνση (π.χ Φ.Π.Α) αλλά δεν συμπεριλαμβάνουν έξοδα αποστολής. Οι τιμές αυτές αφορούν στα προϊόντα και στις ποσότητες οι οποίες είναι διαθέσιμες. Τυχόν αναπροσαρμογή των τιμών των προϊόντων που διατίθενται προς πώληση θα γίνει πάντοτε κατόπιν έγκαιρης σχετικής ενημέρωσης των Χρηστών/Επισκεπτών/Καταναλωτών.

4. Ο Καταναλωτής έχει τη δυνατότητα να επιλέξει έναν από τους ακόλουθους τρόπους πληρωμής, προκειμένου να ολοκληρώσει την παραγγελία του:

 α)  πληρωμή με αντικαταβολή.

Η πληρωμή με αντικαταβολή παρέχεται ως δυνατότητα μόνο για αποστολές σε Ελλάδα.

Η δυνατότητα πληρωμής με αντικαταβολή ισχύει για παραγγελίες μέχρι 499,00€. Για παραγγελίες από €500 και πάνω θα πρέπει να επιλεγεί ένας από τους άλλους τρόπους πληρωμής.

Τα επιλεγέντα προϊόντα αποστέλλονται με τη συνεργαζόμενη ταχυμεταφορική εταιρία και πληρώνεται το αντίτιμο της παραγγελίας κατά την παραλαβή.

– Για παραγγελίες κάτω των 50,00 ευρώ, το τέλος αντικαταβολής ανέρχεται σε 1,86 €.

– ΔΩΡΕΑΝ Αντικαταβολή: Για αγορές προϊόντων 50,00€ και άνω δεν χρεώνεται τέλος αντικαταβολής.

– ΔΩΡΕΑΝ Αποστολή: Για αγορές προϊόντων 35,00€ και άνω δεν χρεώνονται έξοδα αποστολής.

β) πληρωμή με χρέωση πιστωτικής κάρτας.

Για να διασφαλιστεί η απόλυτη ασφάλεια των ηλεκτρονικών συναλλαγών μέσω πιστωτικών καρτών, αυτές γίνονται μέσα από το σύστημα ασφαλείας της Τράπεζας …………………., με την οποία συνεργάζεται ο Διανομέας. Όταν πληρώνετε με πιστωτική κάρτα, ο λογαριασμός σας θα χρεωθεί μόλις η παραγγελία σας εγκριθεί για εκτέλεση από τη λογιστική υπηρεσία μας και με την προϋπόθεση ότι έχουμε λάβει προηγούμενη εξουσιοδότηση για τον λογαριασμό σας. Εάν δεν υπάρχουν επαρκή κεφάλαια, η παραγγελία σας δεν θα εκτελεσθεί και θα ακυρωθεί. Για τις πληρωμές που γίνονται μέσω πιστωτικής κάρτας μέσω του Διαδικτύου, χρησιμοποιούμε επιπλέον το σύστημα ασφαλείας Secure Socket Layer (SSL), το οποίο επιτρέπει την κρυπτογράφηση των τραπεζικών σας πληροφοριών όταν βρίσκεστε στο δίκτυο.

Το σύστημα ασφαλείας Secure Socket Layer (SSL) εξυπηρετεί τις εξής διαδικασίες:

-Ασφαλή μεταφορά δεδομένων μεταξύ του εξυπηρετητή και του υπολογιστή σας.

-Πιστοποίηση και ταυτοποίηση της ταυτότητας της ιστοσελίδας μας.

-Απόλυτη ασφάλεια από κακόβουλους χρήστες και την υποκλοπή δεδομένων.

-Σε κάθε συναλλαγή, απόλυτη ασφάλεια των προσωπικών σας δεδομένων και της κάρτας σας.

Για να διαπιστώσετε ότι βρίσκεστε σε ασφαλή σύνδεση δείτε το εικονίδιο με το πράσινο λουκέτο αριστερά πάνω στην μπάρα του πλοηγού σας με την ένδειξη «secure» «η «ασφαλής» (ανάλογα τη γλώσσα που χρησιμοποιείτε) καθώς και το πρόθεμα https σε πράσινο χρώμα.

Τα SSL πιστοποιητικά παρέχονται από εταιρίες προστασίας δεδομένων και έκδοσης πιστοποιητικών, οι οποίες ονομάζονται Αρχές Πιστοποιητικών (Certificate Authorities). Οι εταιρίες αυτές αναλαμβάνουν την ταυτοποίηση των στοιχείων της ιστοσελίδας καθώς και την ασφαλή μεταφορά δεδομένων μεταξύ των ιστοσελίδων αυτών και των χρηστών τους.

Συνοπτικά μπορείτε να πληρώσετε : Μέσω πιστωτικών, χρεωστικών και προπληρωμένων καρτών των Visa, Mastercard, Maestro, American Express, Diners, Discover.

γ)  on line πληρωμή μέσω της πύλης ηλεκτρονικών πληρωμών Paypal. Θα μεταφερθείτε στην ασφαλή σελίδα του paypal και μετά την επιτυχή πληρωμή σας, το σύστημα θα σας ανακατευθύνει στην ιστοσελίδα μας. Στη συνέχεια, θα λάβετε μια επιβεβαίωση μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με τα στοιχεία της παραγγελίας σας και ένα τιμολόγιο της πληρωμής σας.

Η χρέωση για την υπηρεσία paypal είναι η τρέχουσα αναγραφόμενη επίσημη χρέωση από το www.paypal.com .

δ)  κατάθεση ή έμβασμα σε τραπεζικό λογαριασμό του Διανομέα

Η κατάθεση μπορεί να γίνει σε λογαριασμό που διατηρεί ο Διανομέας, εταιρεία με την επωνυμία: NIAD INTERNATIONAL DISTRIBUTORS ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΙΚΕ στην Τράπεζα Alpha Bank:

Αρ. Λογαριασμού:

IBAN Λογαριασμού:

Δικαιούχος: NIAD INTERNATIONAL DISTRIBUTORS ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΙΚΕ

Παρακαλούμε να αναφέρετε ως  αιτιολογία  στο καταθετήριο το  Ονοματεπώνυμο  σας και τον  Αριθμό Παραγγελίας  που αναγράφεται στο e-mail επιβεβαίωσης.  Η κατάθεση θα πρέπει να γίνει το αργότερο εντός 3 ημερών  από τη λήψη e-mail επιβεβαίωσης, σε αντίθετη περίπτωση ακυρώνεται αυτόματα η παραγγελία.

Πάσης φύσεως τυχόν έξοδα της συναλλαγής στην περίπτωση κατάθεσης σε τραπεζικό λογαριασμό επιβαρύνουν αποκλειστικά και μόνο τον πελάτη.