ΤΡΟΠΟΙ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ ΜΕΣΩ ESHOP

ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΜΕΣΩ ESHOP

1. Η υποβολή παραγγελίας προϊόντος συνιστά δεσμευτική πρόταση αγοράς του εν λόγω προϊόντος στη συνολική τιμή που αναγράφεται κατά την υποβολή της παραγγελίας, όπως αυτή περιλαμβάνει Φ.Π.Α., έξοδα συσκευασίας και αποστολής, άλλες ισχύουσες χρεώσεις και τυχόν εκπτώσεις τις οποίες δικαιούσθε ως  Καταναλωτής και δύναται να πραγματοποιηθεί με δύο τρόπους:

α)  με υποβολή παραγγελίας μέσω του aethercosmetics.com (on line παραγγελία) και

β)  με τηλεφωνική παραγγελία, για τα προϊόντα που διατίθενται μέσω eShop, από τον διανομέα.

2. Για να προβείτε σε παραγγελία προϊόντος μέσω του aethercosmetics.com  εισάγετε αρχικά τα στοιχεία πρόσβασης στη σελίδα εισόδου στο Λογαριασμό σας ή δημιουργήστε νέο Λογαριασμό αν είστε νέος Χρήστης. Διατηρείτε, ωστόσο, τη δυνατότητα να συνεχίσετε την παραγγελία σας και ως Επισκέπτης. Κατόπιν, επιλέγετε τα προϊόντα που επιθυμείτε και τα προσθέτετε στο Καλάθι Αγορών σας. Στην οθόνη, θα εμφανιστεί το συνολικό κόστος της παραγγελίας σας και θα σας ζητηθεί ο τρόπος πληρωμής για να ολοκληρώσετε την αγορά σας.

3. Πριν ολοκληρώσετε την παραγγελία του προϊόντος υποχρεούστε όπως ενημερώνεστε για τα συστατικά τα οποία εμπεριέχονται στα προϊόντα που επιθυμείτε να αγοράσετε, καθώς η Εταιρία δεν φέρει καμία ευθύνη σε περίπτωση αλλεργικών αντιδράσεων, δερματολογικών παθήσεων και εν γένει αντιδράσεων που μπορεί να προκύψουν από αυτά (τα προϊόντα).

4. Η παραγγελία σας ολοκληρώνεται με την αποδοχή της από το  aethercosmetics.com  δια αποστολής έγγραφης σχετικής επιβεβαίωσης (confirmation email) προς εσάς, στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email) που υποδείξατε κατά την υποβολή της εν λόγω παραγγελίας. Με την αποστολή της παραγγελίας σας θα λάβετε νέο μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail) με τις πληροφορίες παράδοσης.

5. Σε περίπτωση που ο Καταναλωτής επιθυμεί να προβεί σε τηλεφωνική παραγγελία για τα προϊόντα που διατίθενται μέσωeShop, από τον διανομέα, μπορεί να καλεί στο τηλεφωνικό κέντρο του διανομέα (τηλ. +30 2107226822 από σταθερό ή κινητό τηλέφωνο) καθημερινά από τις 10.00 π.μ. έως 16.30 μ.μ., εκτός Σαββάτου, Κυριακής και επισήμων αργιών). Επιλέγει τα προϊόντα που επιθυμεί να αγοράσει και τα δηλώνει στον/στην υπάλληλο του τηλεφωνικού κέντρου χρησιμοποιώντας τους κωδικούς που βρίσκονται κάτω από τα στοιχεία του κάθε προϊόντος.